16 října 2007

Co je ve škole nového.

První velkou změnou oproti minulým létům jsou naši prvňáčci. Myslím, že to je pro školu příjemná změna. Samozřejmě jsme se na začátku museli všichni trošku přizpůsobit. Zvlášť velký nápor prožívá naše školní družina, ale snad se to časem poddá. Rodičům připomínám možnost, že si mohou své děti vyzvedávat ze školní družiny přímo uvnitř budovy (nikoli tedy za sklennými dveřmi).

Novinkou ve škole je také školní automat na jogurty a školní mlíčka. Kartičku si mohou děti koupit u paní učitelky Faustusové.

Také bych Vás chtěl informovat o skutečnosti, že jsme podali žádost o grant na rekonstrukci našeho školního hřiště. Výsledek řízení můžeme očekávat kolem května 2008.

Včera jsem zkusil nový způsob objednávání obědů - přes internet - a moc se mi to líbilo! Vřele Vám doporučuji vyzkoušet tuto službu. Pokyny naleznete na našich stránkách v sekci školní jídelna. Postupně se do systému zadávají všichni žáci, celé by to mělo být připraveno v pondělí 29.10. Tímto také děkuji panu učiteli Hůlovi a paní Fencíkové za zprovoznění této objednávkové služby.

V listopadu jedeme do Anglie!
Právě vrcholí přípravy na poznávací cestu do Anglie. Pojede asi 50 našich žáků, cestu ogranizují paní učitelky Volková a Hellerová.

2 komentáře:

Hana Vališová řekl(a)...

Podle nálady, s jakou se syn vrátil dnes z Anglie, soudím, že se zájezd opravdu vydařil. Chtěla bych poděkovat pedagogickému doprovodu!!! Bez jejich nadšení a odvahy by se nic takového nemohlo uskutečnit. Ještě jednou díky.

Paya řekl(a)...

Nové www stránky jsou moc pěkné,
jen bych chtěla navrhnout,zda by šlo přidat v položce "učitelé" k jednotlivým jménům učitelů jejich foto;jsme teprve v 1.třídě a máme někdy problém se zorientovat kdo je kdo..Děkuji