23 října 2007

Podzimní prázdniny

Vážení rodiče.
Dovolte mi, abych Vám připomněl, že ve čtvrtek a v pátek 25. a 26. října jsou podzimní prázdniny. Během těchto prázdnin se (samozřejmě) neučí a také není k dispozici školní družina.

Dostala se ke mně zpráva, že paní učitelka Šimánková vytvořila nový blog, ve kterém bude zveřejňovat informace o tzv. eTwinningu, což je nová forma spolupráce se zahraničními školami. Tohoto projektu se účastní žáci 7. tříd. Blog je na adrese:
http://plaminkova-projekt7.blog.cz/

V rámci zlepšování komunikace mezi rodiči a učiteli jsme pořídili nové mobilní telefonní číslo, na které budete moci telefonovat, pokud budete chtít hovořit s paní učitelkou J.Šulcovou, A.Šulcovou nabo L.Šimánkovou (kabinet cizích jazyků). Číslo telefonu je: 724 440 172.

Víte, že ve škole pracuje školní parlament? Je to sdružení žáků (jeden žák za třídu), které se vyjadřuje k problémům školy právě z jejich dětské pespektivy. A abyste se dozvěděli o práci parlamentu více, zřídili jsme pro ně speciální webové stránky. Zatím jsou (a asi ještě nějakou dobu budou) ve výstavbě, ale jejich tvorbu můžete sledovat na adrese: www.plaminkova.cz/parlament
Na závěr bych chtěl požádat ty rodiče žáků prvních tříd, kteří měli s sebou na první školní den foťák a pořídili nějaké fotky, jestli by mi na můj e-mail nemohli pár takových fotografií poslat. Bohužel jsme nestihli tuto událost nafotit a moc rádi bychom ji měli i v obraze na vystavení. Moc děkuji.

Žádné komentáře: