18 října 2007

Další novinky ve škole.

Jak jste již jistě zaregistrovali, začala od října letošního roku v naší škole působit školní psycholožka. Je k dispozici dětem, rodičům i učitelům. Já sám jsem za její pomoc velmi vděčný. Myslím, že školní psycholog může škole v mnoha případech velmi pomoci zvláště při řešení situací, které vyžadují odborný pohled či přístup. Naším psychologem je pí. uč. Matoušková, která je také vystudovaný klinický psycholog. Děkuji také všem rodičům za vyjádření generálního souhlasu. Podrobnější informace o práci školního psychologa a celého poradenského centra se dočtete na našich stránkách nebo také zde.
Také Vás chci informovat, že pan učitel Hůla připravuje novou verzi našich webových stránek. Jejich přípravu můžete sledovat na tomto odkazu: www.plaminkova.cz/2007
V nejbližší době se na Vás také obrátíme s prosbou o vyplnění dotazníku, ve kterém se budete moci vyjádřit k práci naší školní kuchyně. Prosím, abyste tomuto dotazníku věnovali pozornost a vyplnili jej (anonymně).
Na třídních schůzkách, které proběhly v úvodu tohoto školní roku, někteří z Vás vyjádřili prosbu, abychom zajistili hlídání či nějakou smysluplnou aktivitu pro žáky, kteří mají volnou hodinu mezi dopoledním a odpoledním vyučováním. Rozhodli jsme se proto, že jim nabídneme vytvoření tzv. "Střediska volného času", které by tyto aktivity zajistilo. Po té jsme pomocí dotazníku zjišťovali, kolik rodičů má ve skutečnosti o tuto službu zájem. Nakonec však pouze čtyři z Vás projevili zájem o zajištění této aktivity, takže jsme nakonec od tohoto záměru dočasně upustili.

Žádné komentáře: