13 listopadu 2007

Blíží se čtvrtletí


Na úvod bych chtěl vyjádřit poděkování všem paním učitelkám, které připravily a zůčastnily se zájezdu do Anglie v letošním roce. Děti přijely moc spokojené a myslím, že celý zájezd všichni hodnotili velmi pozitivně. Určitě brzy zveřejníme fotografie a nějaké komentáře na našich školních stránkách.

Taky chci rodiče našich žáků upozornit na blížící se čtvrtletní hodnocení žáků, které ve čvrtek naleznete v žákovských knížkách. V pondělí 19.11. se bude konat čtvrtletní pedagogická rada, po ní následují konzultační hodiny od 17 hodin. V prvních třídách se v této době budou konat třídní schůzky. Paní učitelka A.Šulcová ( třídní učitelka 5.A, Franc.) se velmi omlouvá, ale ze závažných důvodů se nebude moci zúčastnit konzultačních hodin v pondělí 19.11. a žádá rodiče, kteří by s ní chtěli hovořit, aby se dostavili k osobní konzultaci ve čtvrtek 22.11. od 17:00-do 18:00 hodin.


V současné době připravujeme v budově školy novou místnost - dílnu, ve které budou probíhat výtvarné kroužky, keramika apod. Měla by být hotová již příští týden. Nabízíme vám fotografii této zatím ještě nehotové místnosti.




Žádné komentáře: